

+45 71991212 Fri frakt över 700kr Snabb leverans
Så här lyckas du med att förbereda njurtappar Njurtappar är en delikat rätt som många undviker på grund av namnet. Det går även under namnen "Hanger Steak", som är det...
Receptet är väldigt enkelt! Gnid in revbenen med din favorit marinad Vakuumpacka revbensspjällen med din vakuumförpackare Tillbered i 60 ° C i 48 timmar med sous vide-metoden Bred BBQ-sås på dina...
Förbered kycklingbröst sous vide vid 61 ° C i 45 min. Ta upp kycklingen ur vattenbadet och låt den ligga i vakuumpåsen. Lägg kycklingen i t ex en kökshandduk så att den inte blir kall....
Är du, som många andra svenskar, ett stort fan av pulled pork? Då får du här receptet på hur man gör en alldeles fantastisk pulled pork, skuren från den spanska lyxgrisen Iberico. Detta recept...
Gör den perfekta fläsksteken med sous vide-tekniken För många danskar är en fläskstek en väldigt speciell rätt, om inte en nationalrätt. Fläskstek är något de flesta älskar...
Whiskysås Ingredienser: 1 msk rapsolja 1 gul lök 5 vitlöksklyftor 200 gr russin 1 dl vitt vin 3 dl whisky 6 kvistar timjan 1 l god kycklingfond 15 svartpepparkorn 1 lagerblad 8 kryddnejlikor 10...