Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

iVide® WIFI
Anova®
SousVide Supreme®

Beställning och leverans

När kan jag förvänta mig leverering?

Om du beställer innan kl. 13.00 måndag till torsdag borde du ta emot ditt paket dagen efter.
Beställer du fredag, lördag eller söndag borde du ta emot ditt paket på tisdagen.

Vi tar inget ansvar för förseningar hos Bring.

Hur skickar ni mitt paket?

Vi skickar paketet med Bring i Sverige, vårt lager ligger i Malmö.

Mitt paket var skadat när jag tog emot det – vad gör jag?

Om ditt paket är synligt skadat när du tar emot det ska du göra postbudet som levererar ditt paket uppmärksam på det. Upptäcker du det först när paketet är laverarat ska du kontakta Bring snabbast möjligast.
Det är du som tar emot paketet som ansvarar för att kontakta Bring, detta gäller om paketet är skadat under transporteringen.
När du har kontaktat Bring är du välkommen att kontakta oss på mail.

Skickar ni till Norge?

Det lager vi sammarbetar med skickar dessvärre inte till Norge eller andra länder som inte är med i EU. Detta på grund av att de inte har någon möjlighet att hantera tullpapper. Vi kan dessvärre inte göra några undantag.

Kan jag hämta ut mina varor?

Du kan dessvärre inte hämta ut dina varor, då vi inte har någon fysiskt butik. Vi gör inga undantag.