kontakt@sousvideshop.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

Kom igång med sous vide - Se alla startpaket

Är du kock eller restaurangägare - Se all professionell utrustning

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

Se alla Airfryers

Airfryers

Se all sous vide utrustning

Sous Vide Utrustning

Se alla vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Cybermonday

Ägg

Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET


Var uppmärksam på att äggen bör ha rumstemperatur innan du sätter igång. Låt därför äggen stå på köksbordet i minst 45 minuter innan du använder dem.

Äggvitan verkar mycket lös när det kokas mycket löskokt och lite lös vid löskokt ägg. Äggvitan stelnar aldrig till 100 % om du inte tillagar det hårdkokt.

Det är en smaksak hur du tycker din äggvita ska vara.

ÄGG


 

Vikt / Storlek


 

Temperatur


 

Tid


 

 

Pasteurisering av hela ägg

Mellan

57,5 °C

90 min

Mycket löskokta ägg

Mellan

64,5 °C

55 min

Löskokta ägg

Mellan

65,5 °C

55 min

Medium kokt ägg

Mellan

66 °C

55 min

Hårdkokt ägg

Mellan

70 °C

55 min

“Det perfekta ägget” – enligt Sharone Hakman

Mellan

65 °C

55 min

Omelet (av 3 uppviskade ägg + 2 msk vätska)

Ej relevant

75 °C

25 min

© – Copyright – Allt innehåll på dessa sidor inklusive tabeller, är skyddade av upphovsrättslagen

 

Mest sålda