Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

SousVide Supreme®
Anova®
Guide

Er du B2B kunde?

Vad är sous vide?

Om du någon gång har ätit på en dyr restaurang eller till och med haft turen att äta på en Michelinrestaurang så har du nästan helt säkert också satt tänderna i mat som är tillagad med sous vide tekniken.

Sous vide tekniken har brett ut sig markant de senaste 20 åren och har gjort sitt intåg på toprestauranger världen över- och det med sin rätt. Det är bland annat tack vare sous vide tekniken som de dyra restaurangerna kan servera mat av toppklass. Både när det kommer till molekylär mat, men också när det kommer till ett perfekt tillagat stycke kött, som har en mörhet som du nästan bara kan drömma om att uppnå i ditt eget kök.

Några menar att sous vide tekniken är lurendrejeri och förknippar den med stora produktionskök, på grund av att denna industri har tagit tekniken till sig, som en slags vidareutveckling av quick-chill konceptet. Om det är lurendrejeri att använda sig av den senaste tekniken och utnyttja nytt vetande är upp till var och en. Men inge kan vara i tvivel om att sous vide tekniken bidrar med något enastående till gastronomin.

På dessa sidor om sous vide kommer vi in på de flesta aspekter av tekniken. Om du inte känner till sous vise tekniken är detta en guide som kan vara värd att läsa.

Vi önskar dig en trevlig stund med vår guide till sous vide – och önskar dig all lycka till med din resa ut i gastronomins fascinerande värld.