Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

iVide® WIFI
Anova®
SousVide Supreme®
Jul 2017

Glöm tiden, nästan i alla fall

Om du inte tillagar fisk med sous vide tekniken behöver du som regel inte stå och svettas i köket, eller sitta och titta nervöst på klockan var 5 minut.

Då tillagningen är på en riktigt låg temperatur gör det inte något om det du tillagar får en timme eller två för mycket. Det ger en flexibilitet i köket. För hur ofta har man inte stått med en färdigstekt köttbit när potatisen och de andra tillbehören måste ha 30 minuter mer?
 

Med sous vide behöver du inte vara nervös. För går det hela inte efter tidsplanen så gör det absolut inte något.
 

Du behöver dock planlägga en bit fram. Även fast många slags kött behöver 1-8 timmar så är det också en hel del kött som behöver längre tid. Det kan krävas upp till hela 72 timmar.
 

Du behöver därför komma igång i tid – men när köttet är packat och nere i vattenbadet behöver du inte längre göra något alls.

Köp din egen sous vide maskin här