kontakt@sousvideshop.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

Kom igång med sous vide - Se alla startpaket

Är du kock eller restaurangägare - Se all professionell utrustning

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

Se alla Airfryers

Airfryers

Se all sous vide utrustning

Sous Vide Utrustning

Se alla vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Cybermonday

Fågel

Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET

 

 

Kyckling

 


 

 

Vikt / Storlek

 


 

Temperatur


 

Tid


 

Hel kyckling*

*

*

*

Halv kyckling*

Ej relevant

62 °C

10 timmar

Urbenad kyckling (evt fylld)*

Ej relevant

62 °C

10 timmar

Överlår

Ej relevant

62 °C

6 timmar

Underlår

Ej relevant

62 °C

6 timmar

Helt lår

Ej relevant

62 °C

7 timmar

Bröst (med ben)

Ej relevant

62 °C

4 timmar

Bröst (utan ben)

Ej relevant

62 °C

3 timmar

Kycklingfärs (köttbullar, frikadeller m.m.)

50 gram

62 °C

2 timmar

Bröst Innerfilé

Ej relevant

62 °C

3 timmar

 

* Det rekommenderas inte att koka en hel kyckling, eftersom det finns en stor luftficka inuti kycklingen. Detta gör det praktiskt taget omöjligt att tillaga den sous vide-metoden. Samma sak gäller för en halv kyckling, där vakuumtätningen kommer att vara över ett stort område med luft – men det kan fungera, om korrekt förpackat,:tryck till den halva kycklingen över bröstet så den plattas ut, så kan påsen sluta tätt mot fågeln.

Om du verkligen vill laga en hel kyckling, kan detta enklast göras genom att fylla fågeln med t.ex. en färsblandning.


 

Kalkon


 

Vikt / Storlek


 

Temperatur


 

Tid


 

Lår

Ej relevant

64 °C

7 timmar

Bröst

Ej relevant

64 °C

7 timmar

Mest sålda