SousVide Supreme


Allsidig All-in-one Sous Vide-maskin
Matlagning med Sous Vide var tidigare enbart för professionella men det ändrade SousVide Supreme i 2009 då de introducerade deras SousVide Supreme Water Oven. New York Times beskrev deras produkt som en milstolpe for Sous Vide med en försäkran om att Sous Vide nu inte längre var enbart för de innovativa utan även tillgängligt för den vanlige användaren.
Från allmänläkare till ledande Sous Vide-producenter
Bakom SousVide Supreme ligger det familjeägda företaget Eades Appliance Technology (EAT) som blev grundat av läkarna Michael och Mary Dan Eades i 2009. Bakom EAT ligger en passion för nyttig mat och en stor kärlek för gastronomi och matlagning. I Eades-familjen så ingår både respekterade läkare och näringsexperter och deras stora expertis är en stor del av deras produktion.
”The Eades” som de kallades har en lång karriär bakom sig. Båda två har skrivit böcker om nyttig livsstil, varit läkare, etablerat och drivit bantningskliniker, ägt restaurang och haft matlagningsprogram på TV. År 2009 valde de en ny karriär då de med hjälp av sina tidigare erfarenheter skapade den produkt som nu närmast är kultförklarad inom matlagning och Sous Vide.
Inom de senaste åren har SousVide Supreme lyckats etablera sig som de ledande producenterna på marknaden. Idag anses dom vara ett av de mest pålitliga producenterna inom den kulinariska Sous Vide-världen både för hemmakocken och den professionella. De kan idag erbjuda ett brett urval av Sous Vide-produkter med priser som är överkomliga så som vattenbad, vakuummaskiner, Sous Vide-tillbehör och kokböcker där alla har tagit emot priser, beröm och entusiasm från både användare, medier och kritiker över hela världen.
Uppnå perfekta resultat med Sous Vide
Om du är entusiastisk i din matlagning, om du har fokus på detaljer och om du alltid önskar det bästa möjliga resultatet så är SousVide Supreme något för dig. Med en Sous Vide-maskin får du full kontroll över din matlagning och du kan uppnå precis det resultat du önskar varje gång.
Sous Vide har sina rötter i det franska köket och tekniken blev utbredd i 1970-talet. Sous Vide betyder ”under vakuum” på franska och det beskriver själva Sous Vide-processen. För inte så länge sedan var den här lite avancerade tekniken enbart för professionella men med maskiner från SousVide Supreme är det nu möjligt att implementera den franska gastronomin hemma i det eget kök.
SousVide Supreme är för dig som inte önskar att kompromissa med kvaliteten på din köksutrustning