kontakt@sousvideshop.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

Kom igång med sous vide - Se alla startpaket

Är du kock eller restaurangägare - Se all professionell utrustning

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

Se alla Airfryers

Airfryers

Se all sous vide utrustning

Sous Vide Utrustning

Se alla vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Cybermonday

Sous Vide Tarteletter Med Kyckling i Sparris

Skapad den under

Sous Vide Tarteletter Med Kyckling i Sparris

Förbered kycklingbröst sous vide vid 61 ° C i 45 min.

Ta upp kycklingen ur vattenbadet och låt den ligga i vakuumpåsen.
Lägg kycklingen i t ex en kökshandduk så att den inte blir kall.

Ställ omedelbart vattenbadet på 87 ° - Medan du väntar på att vattenbadet ska nå 87 ° C, vakuumpacka en bunt med grön sparris. Kom ihåg att skölja sparrisen först och ta bort den hårda änden.

Det är också nu man ska sätta igång med en Velouteé (ljusbakad sås på lätt kycklingfond – det finns många goda recept på nätet). Såsen bör inte ta mer än 15 min att göra. Om du är osäker, gör såsen först och låt stå tills den ska användas.

När vattenbadet har nått 87°C, släng påsen med sparris i vattnet i 6 min.

Medan sparrisen blir färdig lägger du in tartelettskalen i ugnen (vi rekommenderar att du köper dem hos din bagare).

Ta upp kycklingen ur påsen och skär den i tunna skivor. Vänd den i den mycket varma Veloutén. Ta upp sparrisen ur vattnet och ur påsen. Skär i mindre bitar och vänd även dessa i såsen.

Servera genast i de varma tartelettskalen.

Smaklig måltid!


© - Upphovsrätt - Allt innehåll, inklusive recept, på SousVideShop.se är skyddat av upphovsrättslagen.


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

Mest sålda