kontakt@sousvideshop.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

Kom igång med sous vide - Se alla startpaket

Är du kock eller restaurangägare - Se all professionell utrustning

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

Se alla Airfryers

Airfryers

Se all sous vide utrustning

Sous Vide Utrustning

Se alla vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Cybermonday
Rea

KAI SHUN Classic Tranchérkniv/Slicer (20 cm)

1.736 kr. 2.169 kr.

(inkl. moms)
Klarna

Modell/Varunr.: DM-0703
Lagerstatus: På lager - Leveranstid 1-2 vardagar
st.

Beställ innan kl 13.00 och få din order skickad samma vardag

   Fri frakt över 700kr   |      Säker Betalning   |      Snabb leverans

   4,6

Denna Tranchérkniv/Slicer från KAI SHUN-serien har en bladlängd på 20 cm.
Den är perfekt för att skära rått och tillagat kött samt fisk.
Kniven ger en bra balans vid användning.


Våra mest populära knivar hittar du i vår Classic-serie från japanske KAI SHUN.

Serien är välkänd för sin VG-MAX-kärna och 65-lag. VG-MAX-stålet har en unik legering speciellt utvecklad av KAI.
Alla knivar i KAI SHUN Classic-serien har ett japanskt D-format skaft (se bilder). Det gör också att kniven lutar sig in mot handen (högerhanden) och ger ett bra grepp.

Specifikationer:

Typ: Tranchérkniv/Slicer kniv

Bladlängd: 20 cm.

Knivlängd (inkl. skaft): 32 cm.

Stål: 65 lag, VG-10 kärna

Skaftmaterial: Pakkaträ

Hårdhet: 61 HRC (Rockwell Skala)

Producerad i Japan

OBS: Lägg aldrig dina KAI knivar i diskmaskinen, de riskerar att bli slöa av det.

Mest sålda