Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

iVide® WIFI

SousVide Supreme®

Vakuumpåsar

Jul 2018

Sous Vide Stav (Cirkulator)

Sous Vide-staven är en oumbärlig del av Sous Vide-upplevelsen då den håller temperaturen i ditt kar eller gryta stabil. Sous Vide-staven är helt konkret en värme-cirkulator som sätts ned i vattnet och ser till att vattnet håller den rätta temperaturen. På så sätt kan du tillaga ditt kött, dina grönsaker eller din fisk under full kontroll och med samma resultat varje gång.
 

Sous Vide-staven kan fästas på olika former av behållare som tål uppvärmning utan att ge ifrån sig plastpartiklar eller farliga gifter. Därför rekommenderar vi att man använder livsmedelsgodkända behållare. På så sätt har du möjligheten för att tillaga Sous Vide utan en Sous Vide-vattenugn vilket kan vara ett alternativ för några.
 

Allt efter pris och kvalitet finns det Sous Vide-stavar, även kallade cirkulatorer, med olika funktioner. Några kan fås med wi-fi-anslutning och app så som t.ex. iVide Wi-Fi Cooker Sous Vide Cirkulator. Detta gör att du kan fjärrstyra din maskin hemma i köket medan du inte är hemma. Det finns också Sous Vide-stavar med färre funktioner, men det som är det samma för alla är att de ser till att du får ett fantastiskt resultat med hjälp av Sous Vide-metoden. Kika runt här på sidan och hitta din nästa Sous Vide-stav bland vårt stora urval.


{{amount}}

Sous Vide-stavar till både privata och företag

Allt efter dina behov så finns det Sous Vide-stavar med olika kapaciteter. Om du bara önskar att använda din Sous Vide-stav för privat bruk där hemma så kan det vara en bra idé att starta med en stav som har en kapacitet på ca 20 liter. Ska du använda Sous Vide-staven professionellt så bör du såklart investera i en cirkulator som har kraftigare specifikationer och som kan cirkulera mer vatten åt gången. Här på sidan hittar du Sous Vide-stavar för alla behov oavsett om de ska användas i en mindre gryta eller i ett vattenbad på upp till 65 liter.

Vad har du egentligen behov för?

Om du behöver Wi-Fi med app beror i stor grad av dina behov, eller om du bara gärna vill ha något som fungerar eller den ultimata möjligheten till kontroll. Ofta beror det på budget och användning. Om du ska ha en cirkulator professionellt i exempelvis en restaurang är det klart att du bör ställa högre krav på cirkulatorns egenskaper. Under varje produkt kan du se vad cirkulatorn bäst används till, om den är bra till hemmet eller lämpar sig för restauranger, caféer eller catering m.m.

Är du helt ny inom Sous Vide? I så fall kan det vara en bra idé att investera i ett av våra paket. Detta kan vara ett bra sätt att komma in i världen inom Sous Vide och du får dåallt du behöver samlat i ett paket. Du hittar alla våra paketerbjudande här.

Fyller inte i köket - flexibel kapacitet

Det kan vara flera fördelar med att investera i en Sous Vide-stav eller "thermal circulator", som den kallas på engelska. Cirkulatorn används ofta i stora kök för att den oftast har en större kapacitet och inte tar särskilt mycket plats. En av de största fördelarna är att den är väldigt flexibel när det kommer till kapacitet och kan enkelt anpassa sig till precis den mängd du önskar. Det är helt utan att behöva kompromissa på resultat eller kontrollen över din matlagning.

Lätt och bekvämt

De flesta Sous Vide-cirkulatorer är lätta att använda. De ska bara sättas på kanten av ett livsmedelsgodkänt kar eller behållare. Det göras oftast med hjälp av den påmonterade klämman som sitter på staven. Därefter sänks stålenheten ned i vattnet med värmeelementet och cirkulationspropellern. Därefter ställer du in den önskade temperaturen på cirkulatorn. Alla cirkulatorer har en användarvänlig display som guidar dig. När du har ställt in cirkulatorn värmer den vattnet till din önskade temperatur och därefter ska du bara vänta på att maten ska bli färdig.
 

Saknar du vakuumpåsar eller en vakuumförpackare till Sous Vide eller annan typ av gastronomi? Du hittar vårt stora urval av tillbehör här.