OBSERVERA ATT BOKEN ÄR PÅ DANSKA
Nu är den här!
Danmarks mest kompletta och genomarbetade Sous VIde-grundkokbok.
"Sous Vide i dit eget køkken", "Sous Vide i ditt eget kök", är både en grundkokbok till nybörjare som vill komma igång med Sous VIde och en bok med inspiration och kunskap till erfarna användare. Till nybörjarna är det steg för steg-vägledning och 10 garanterade succérätter.
Den mer avancerade läsaren kan välja bland de mer än 300 tid-/temperaturkombinationerna som alla är genomförda och beskrivna med hänsyn till resultatets utseende, smak och textur.
Bakerst i boken är det ett avsnitt om hur man använder Sous Vide både i vardagen och till fest samt en vägledningen i hur man själv kan anpassa ett recept så resultatet blir precis som man vill ha det.
Med Sous Vide kan man få det bästa fram i vardagsmat så som kycklingfilé, lax, hamburgare, skinka, torsk, sparris och rabarber. Men Sous Vide är också perfekt när man ska laga festmat till större sällskap. Maten är mör och saftig, smakar bättre och behåller sin fina färg eftersom den är tillagad mer skonsamt vid lägre temperatur än vid annan tillagning.
Sous Vide gör vardagen lättare då maten kan förberedas i god tid, eventuellt dagar i förväg, och lagas färdigt på bara 5-10 minuter. Maten är nyttig, saftig och smakrik även om den är snabbt tillagad. Sous Vide passar bra till billigare styckdelar som blir möra och välsmakande.
Helt genom en vacker bok på 210 sidor av Karsten Tanggaard.