kontakt@sousvideshop.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

Kom igång med sous vide - Se alla startpaket

Är du kock eller restaurangägare - Se all professionell utrustning

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

Se alla Airfryers

Airfryers

Se all sous vide utrustning

Sous Vide Utrustning

Se alla vakuumpåsar

Vakuumpåsar

Cybermonday
Rea

Konro Yakitori Grill Pro Large

6.300 kr. 6.999 kr.

(inkl. moms)
Klarna

Modell/Varunr.: KONRO-P-L
Lagerstatus: På lager - Leveranstid 1-2 vardagar
st.

Beställ innan kl 13.00 och få din order skickad samma vardag

   Fri frakt över 700kr   |      Säker Betalning   |      Snabb leverans

   4,6

Denna modell är den största av de professionella japanska modellerna.
Den passar i ett professionellt kök eller till större sällskap.

Via de tre luftintagen i grillen kan du enkelt styra temperaturen.

Konro grillarna från Japan är ett av de bästa sättet att grilla kött, fisk, fjäderfä, grönsaker och det perfekta sättet att färdiggöra sous vide tillbered mat.

Vi rekommenderar att använda Bincho kol, då det brinner längre och avger minimalt med rök. Dock kan all typ av kol och briketter användas i grillen.

Rekommenderas till:
Restauranger, professionella och till grillchefen för hemmabruk som vill ha det bästa av det bästa i sitt utekök.

Specifikationer:
Material: Diatomit / Kiselgur
Passar till: Restauranger, uteplatser eller utekök
Temperatur: 107°C till 350°C
Storlek: 77 × 23 × 20 cm
Vikt: 18 kg.
 
Medföljer:
Grillrist
Handtag i bägge kortsidor

OBS: Du får aldrig grilla inomhus om du inte har ett professionellt utsugningssystem i restaurangen/köket.

Vad är en Konro grill / Yakitori grill?
Konro grillen – eller Yakitori grillen – är tillverkad av ett helt unikt material, nämligen diatomit (kiselgur) som är en sedimentär bergart, som för mer än 20 miljoner år sedan bara var plankton.

Detta material isolerar väldigt bra och därmed hålls värmen inuti grillen, så kolen bränner en längre tid än i andra kolgrillar på marknaden. Materialet gör att grillen inte blir varm utvändigt på sidorna och fungerar därför perfekt som bordsgrill för en trevlig grillkväll.

Grillarna används i professionella kök över hela världen, bland annat av Michelin kök, Paul Cunningham på Henne Kirkeby Kro och Michelin kök, Claus Henriksen på Dragsholm Slott.

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt

Mest sålda