Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

iVide® WIFI

NYHET! SousVide Supreme® Touch

Vakuumpåsar


Rea

SOUS VIDE 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks (danska)

499 kr. 569 kr.

(inkl. moms)
Modell/Varunr.: SV-2-0
Lagerstatus: På lager
st.

NYHET!
 

Nu är det en ny bok av Karsten Tanggaard ute. Boken är på danska.
 

Boken 'Sous Vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks' tar dig till version 2.0 när det kommer till sos vide-tillagning, recept och mycket mer.

Boken är för alla. Både nybörjare, den mer erfarne samt experten!
 

Den innehåller "de säkra recepten" till dig som nybörjare och över 500 tid-/temperatur-kombinationer till dig som är mer van. Den har även avsnitt som behandlar hur du använder sous vide till vardag och fest och hur du kan anpassa recepten så det blir precis så som du önskar det!
 

Ännu en fin utgåva av Karsten Tanggaard som du kommer få glädje av när du tillagar sous vide och samtidigt kan den pryda din kokbokshylla i bokhyllan när du inte läser i den.

Boken har i allt 464 sidor.

Karsten Tanggaards tidigare bok 'Sous Vide i dit eget køkken' är redan utgiven i 11 upplagor och är fortsatt en av de mest populära böckerna på marknaden, så om du inte redan har den så är den också ett bra tips till en bra kokbok om sous vide.


Förlaget skriver följande om 'Sous Vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks'.

"'Sous Vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks' är den största och mest ambitiösa boken i ämnet. Den är både en grundbok till nybörjare som vill komma igång med sous vide och en bok med inspiration och ny kunskap till erfarna användare och professionella.

Till nybörjare är det steg-för-steg-vägledning och 10 säkra hits. Avancerade användare och professionella kan välja bland de mer än 500 tid-/temperatur-kombinationerna som alla är grundligt testade och breskrivna med hänsyn till resultatets utseende, smak och textur. Längst bak i boken är det ett avsnitt om hur man använder sous vide både i vardagen och till fest och vägledning till hur man själv kan anpassa ett recept så att resultatet blir precis så som man vill ha det.

'Sous Vide 2.0' handlar inte bara om rött kött men även om tillagning av sega och smakfulla styckdetaljer som kan bli möra och annat än nötkött som t.ex. perfekt tillagad gris, lamm, vilt, fågel och inte minst fisk, frukt och grönt.

'Sous Vide 2.0' inkluderar råvarukvalitet som ett väsentligt element i den stora matupplevelsen och tar råd från de professionella om vad bra kvalitet är och vad den betyder och hur man hittar den.

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt