Denna VS4100 vakuumförpackare från SousVideTools är tillverkad i robusta material, vilket kännetecknar en vakuumförpackare som är skapad för restauranger, professionella och mycket krävande hushåll.
(Samma modell som Caso Fastvac 4004, fast på engelska och inte på tyska)
Den dubbla svetstråden säkerställer en perfekt försegling med 5 mm svetsbredd, och den kraftiga dubbelkolvspumpen presterar 25 l/min och klarar upp till 0,9 bar, vilket ger en snabb och effektiv vakuumförpackning av dina livsmedel.
En inbyggd kylfläkt förhindrar överhettning, så att den kan användas under längre tid i sträck. Du kan själv justera förseglingstid och intensitet, vilket ger full kontroll över förpackningen. Pulsfunktionen gör att du kan styra processen ner i detalj, vilket möjliggör perfekt vakuumförpackning och försegling, oavsett om du vakuumpackar våta eller torra varor. Hamburgare, fisk, marinerad kyckling, kex, ris – oavsett vad du vakuumpackar har du full kontroll.
Softtouch-kontroll och en display som visar hur långt du är i processen gör användningen enkel och ger en bra överblick.
Den har en integrerad hållare för vakuumrullar och ett inbyggt skärblad, som gör det enkelt och billigt att vakuumpacka livsmedel oavsett storlek.
Kort sagt, detta är vakuumförpackaren för restaurangen, caféet, den professionella och för dig som aldrig gör avkall på kvalitet.
Den använder räfflade vakuumpåsar och vakuumrullar som du hittar här.
LEVERERAS MED:
1 st. professionell vakuumrulle, 40 cm bred.
SPECIFIKATIONER:
Professionellt helautomatiskt vakuumsystem för att vakuumförpacka livsmedel
Vakuumpump: 25 l/min
Svetsbredd: max 40 cm bredd
Dubbel svetsning (2 x 5 mm)
Integrerad vakuumrullehållare och integrerad vakuumrulleskärare
Stoppknapp för vakuumreglering: Perfekt för tryckkänsliga livsmedel
Pulsfunktion (Manuell vakuum i etapper via tryck på knapp)
Behållarfunktion och med möjlighet för marinadfunktion
DIMENSIONER:
10,9 x 50 x 34,1 cm
Vikt: 6,2 kg