Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!
KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET
Vikt / Storlek
Temperatur
Tid
Potatis
Små
84 °C
1 time
Potatis
Större
84 °C
2 timmar
Porre
Mellan
84 °C
1 time
Lök
Mellan
84 °C
1 time
Purjolök
Ej relevant
84 °C
45 min
Rädisor
Ej relevant
84 °C
30 min
Sötpotatis
Små
84 °C
1 time
Sötpotatis
Större
84 °C
80 min
Squash / Zucchini
Mellan
84 °C
45 min
Svartrot
Mellan
84 °C
60 min
Morot
Mellan
84 °C
50 min
Kålrot
Mellan
84 °C
1 time
Kronärtskocka
Mellan
84 °C
70 min
Grön sparris
Mellan
84 °C
30 min
Vit sparris
Stora
84 °C
45 min
Majskolvar
Ej relevant
84 °C
40 min
Aubergine
Mellan
84 °C
40 min
Blomkål*
Halveret
84 °C
25 min
Broccoli*
Knippen
84 °C
25 min
Brysselkål
Ej relevant
84 °C
1 time
Vitkål
Strimmlad
84 °C
1 time
Rotselleri
Halveret
84 °C
70 min
Fänkål
Ej relevant
84 °C
1 time
Gröna bönor
Ej relevant
84 °C
40 min
Pumpa
Portionsstorlek
84 °C
50 min
*Blomkål och broccoli innehåller mycket luft. Därför är inte dessa grönsaker så bra att tillaga med SousVide teknik. Med bra vacuumpaketering så fungerar det dock.
Experimentera med tiden så att du får precis det tuggmotstånd och resultat du önskar. Tillsätt gärna lite smör i påsen – det ger en god smak.
FRUKT
Vikt / Storlek
Temperatur
Tid
Äpplen
Halveret
84 °C
30 min
Päron
Halveret
84 °C
45 min
Rabarber
Ej relevant
61 °C
35 min
Plommon
Ej relevant
75 °C
20 min
Körsbär
Ej relevant
84 °C
20 min
Persikor
Ej relevant
84 °C
45 min
Ananas
Skuret i bita
75 °C
50 min
Jordgubbar
Ej relevant
84 °C
15 min
© – Copyright – Allt innehåll på dessa sidor inklusive tabeller, är skyddade av upphovsrättslagen