Denna Tranchérkniv/Slicer från KAI SHUN-serien har en bladlängd på 20 cm.
Den är perfekt för att skära rått och tillagat kött samt fisk.
Kniven ger en bra balans vid användning.
Våra mest populära knivar hittar du i vår Classic-serie från japanske KAI SHUN.
Serien är välkänd för sin VG-MAX-kärna och 65-lag. VG-MAX-stålet har en unik legering speciellt utvecklad av KAI.
Alla knivar i KAI SHUN Classic-serien har ett japanskt D-format skaft (se bilder). Det gör också att kniven lutar sig in mot handen (högerhanden) och ger ett bra grepp.
Specifikationer:
Typ: Tranchérkniv/Slicer kniv
Bladlängd: 20 cm.
Knivlängd (inkl. skaft): 32 cm.
Stål: 65 lag, VG-10 kärna
Skaftmaterial: Pakkaträ
Hårdhet: 61 HRC (Rockwell Skala)
Producerad i Japan
OBS: Lägg aldrig dina KAI knivar i diskmaskinen, de riskerar att bli slöa av det.