Snabb leverans

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Ägg

Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET


Var uppmärksam på att äggen bör ha rumstemperatur innan du sätter igång. Låt därför äggen stå på köksbordet i minst 45 minuter innan du använder dem.

Äggvitan verkar mycket lös när det kokas mycket löskokt och lite lös vid löskokt ägg. Äggvitan stelnar aldrig till 100 % om du inte tillagar det hårdkokt.

Det är en smaksak hur du tycker din äggvita ska vara.

ÄGG


Vikt / Storlek


Temperatur


Tid


Pasteurisering av hela ägg

Mellan

57,5 °C

90 min

Mycket löskokta ägg

Mellan

64,5 °C

55 min

Löskokta ägg

Mellan

65,5 °C

55 min

Medium kokt ägg

Mellan

66 °C

55 min

Hårdkokt ägg

Mellan

70 °C

55 min

“Det perfekta ägget” – enligt Sharone Hakman

Mellan

65 °C

55 min

Omelet (av 3 uppviskade ägg + 2 msk vätska)

Ej relevant

75 °C

25 min



© – Copyright – Allt innehåll på dessa sidor inklusive tabeller, är skyddade av upphovsrättslagen