Snabb leverans

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

Guide
Anova®
SousVide Supreme®

Er du B2B kunde?

Fågel

Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET

 

Kyckling


Vikt / Storlek


Temperatur


Tid


Hel kyckling*

*

*

*

Halv kyckling*

Ej relevant

62 °C

10 timmar

Urbenad kyckling (evt fylld)*

Ej relevant

62 °C

10 timmar

Överlår

Ej relevant

62 °C

6 timmar

Underlår

Ej relevant

62 °C

6 timmar

Helt lår

Ej relevant

62 °C

7 timmar

Bröst (med ben)

Ej relevant

62 °C

4 timmar

Bröst (utan ben)

Ej relevant

62 °C

3 timmar

Kycklingfärs (köttbullar, frikadeller m.m.)

50 gram

62 °C

2 timmar

Bröst Innerfilé

Ej relevant

62 °C

3 timmar

* Det rekommenderas inte att koka en hel kyckling, eftersom det finns en stor luftficka inuti kycklingen. Detta gör det praktiskt taget omöjligt att tillaga den sous vide-metoden. Samma sak gäller för en halv kyckling, där vakuumtätningen kommer att vara över ett stort område med luft – men det kan fungera, om korrekt förpackat,:tryck till den halva kycklingen över bröstet så den plattas ut, så kan påsen sluta tätt mot fågeln.

Om du verkligen vill laga en hel kyckling, kan detta enklast göras genom att fylla fågeln med t.ex. en färsblandning.


 

Kalkon


Vikt / Storlek


Temperatur


Tid


Lår

Ej relevant

64 °C

7 timmar

Bröst

Ej relevant

64 °C

7 timmar