Snabb leverans

 Trygg E-handel

 Fri frakt över 700kr

 Säker Betaling

SousVide Supreme®
Anova®
Guide

Er du B2B kunde?

Frukt & Grönsaker

Vi har även ett stort urval av Sous Vide-kokböcker med läckra recept till fantastiska priser!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE URVALET

 

Grönsaker


Vikt / Storlek


Temperatur


Tid


Potatis

Små

84 °C

1 time

Potatis

Större

84 °C

2 timmar

Porre

Mellan

84 °C

1 time

Lök

Mellan

84 °C

1 time

Purjolök

Ej relevant

84 °C

45 min

Rädisor

Ej relevant

84 °C

30 min

Sötpotatis

Små 

84 °C

1 time

Sötpotatis

Större

84 °C

80 min

Squash / Zucchini

Mellan

84 °C

45 min

Svartrot

Mellan

84 °C

60 min

Morot

Mellan

84 °C

50 min

Kålrot

Mellan

84 °C

1 time

Kronärtskocka

Mellan

84 °C

70 min

Grön sparris

Mellan

84 °C

30 min

Vit sparris

Stora

84 °C

45 min

Majskolvar

Ej relevant

84 °C

40 min

Aubergine

Mellan

84 °C

40 min

Blomkål*

Halveret

84 °C

25 min

Broccoli*

Knippen

84 °C

25 min

Brysselkål

Ej relevant

84 °C

1 time

Vitkål

Strimmlad

84 °C

1 time

Rotselleri

Halveret

84 °C

70 min

Fänkål

Ej relevant

84 °C

1 time

Gröna bönor

Ej relevant

84 °C

40 min

Pumpa

Portionsstorlek

84 °C

50 min

*Blomkål och broccoli innehåller mycket luft. Därför är inte dessa grönsaker så bra att tillaga med SousVide teknik. Med bra vacuumpaketering så fungerar det dock.

Experimentera med tiden så att du får precis det tuggmotstånd och resultat du önskar. Tillsätt gärna lite smör i påsen – det ger en god smak.


 


 

 

FRUKT


Vikt / Storlek


Temperatur


Tid


Äpplen

Halveret

84 °C

30 min

Päron

Halveret

84 °C

45 min

Rabarber

Ej relevant

61 °C

35 min

Plommon

Ej relevant

75 °C

20 min

Körsbär

Ej relevant

84 °C

20 min

Persikor

Ej relevant

84 °C

45 min

Ananas

Skuret i bita

75 °C

50 min

Jordgubbar

Ej relevant

84 °C

15 min


 

© – Copyright – Allt innehåll på dessa sidor inklusive tabeller, är skyddade av upphovsrättslagen